search

ENI i-Sigma Top MS 10W40 - 205 L

Pretul nu include taxa de transport.

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

eni i-Sigma top MS 10W-40 este un lubrifiant modern cu performanţe ridicate, care asigură reducerea consumului de combustibil, realizat prin tehnologie de sinteză, care asigură intervale prelungite de schimbare a uleiului pentru autovehiculele comerciale, în special al acelora cu motoare diesel din noua generație, echipate cu sisteme de tratare a gazelor de eşapare (EURO 5).

eni i-Sigma top MS 10W-40 poate fi utilizat şi pentru alte motoare diesel, cum ar fi acelea staționare, precum și în motoarele, care funcţionează cu gaze,montate pe autovehiculele grele.  

Caracteristici (valori tipice):  

Viscozitate la 100°C mm2 /s 13,3 (12,5...16,3) 
Viscozitate la 40°C mm2 /s 86
Viscozitate la -25°C mPa. s 6500
Indice de viscozitate - 150
Punct de inflamabilitate COC °C 230
Punct de curgere °C -36
Densitate la 15°C kg/m3 860

Proprietăţi şi performanţe:

• eni i-Sigma top MS 10W-40 ȋndeplineşte cele mai ȋnalte clase de performanţă pentru motoarele diesel puternic solicitate printr-o combinaţie specială a tehnologiei de sinteză cu noii aditivi „low SAPS” (conţinut scăzut de cenuă sulfat, fosfor şi sulf). Pentru asigurarea unei durate cât mai lungi de utilizare a sistemelor de tratare a gazelor evacuate, trebuie exclusă orice influenă negativă din partea uleiului. Ca urmare, conţinutul lubrifiantului ȋn anumiţi componenţi, precum şi a caracteristicilor SAPS, trebuie controlate strict. În acest sens, pentru eni i-Sigma top MS 10W-40 s-a adoptat o formulare specială, cu totul nouă, pentru a ȋndeplini condiţiile impuse prin specificaţii internaţionale şi prin documentele elaborate de anumiţi constructori.

• Uleiul asigură un consum mult mai redus de combustibil ȋn comparaţie cu uleiurile multigrad convenţionale. Randamentul şi durata de viaţă a motorului sunt mult crescute datorită unei rezistenţe ridicate ȋn ceea ce priveşte polizarea cilindrilor, a unui efect detergent optim şi a pierderilor reduse prin evaporare.

• eni i-Sigma top MS 10W-40 asigură o protecţie superioară a motorului, după cum s-a demonstrat prin rezultatele obţinute la testările impuse de constructori şi specificaţiile ACEA ȋn ceea ce priveşte, de exemplu, polizarea cilindrilor, starea segmenţilor, cuzineţilor, supapelor, uzura lagărelor, precum şi starea de curăţenie a motorului şi protecţia impotriva funinginei. Ca urmare, se măreşte perioada ȋntre reparaţii, reducându-se astfel costurile cu manopera şi cele de ȋntreţinere, asigurându-se performanţe superioare pe durata de viaţă a motorului. 

Specificaţii:

eni i-Sigma top MS 10W-40 este aprobat oficial sau îndeplineşte cerinţele următoarelor specificaţii elaborate de constructorii de motoare sau organizaţii internaţionale:

- API CI-4

- ACEA E6, E9, E7

- MB 228.51

- MAN M3477, M3271-1

- MTU Type 3.1

- VOLVO VDS-3, CNG

- Cummins CES 20076/20077

- SCANIA Low Ash

- DEUTZ DQC IV-10 LA

- Caterpillar CAT ECF-1a

Eni
10W40

Fisa tehnica

Greutate
192 KG