search

ENI i-Sint 10W40 - 4 L

Pretul nu include taxa de transport.

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

eni i-Sint 10W-40 este un lubrifiant sintetic destinat lubrifierii motoarelor celor mai noi autovehicule care  sunt supuse unor condiţii severe de operare.  

Caracteristici (valori tipice): 

Viscozitate la 100°C mm2 /s  14,1 (12,5...16,3)
Viscozitate la 40°C mm2 /s  94
Viscozitate la -25°C mPa. s 6800
Indice de viscozitate - 154
Punct de inflamabilitate COC  °C 220
Punct de curgere  °C -30
Densitate la 15°C kg/l  0.873

Proprietăţi şi performanţe: 

• Componentele sintetice asigură formarea unui film lubrifiant care aderă puternic la suprafeţele metalice când motorul nu este utilizat o anumită perioadă de timp, asigurând astfel reducerea uzurii la pornire, în condiţii de sarcini ridicate.

• Uleiul sintetic posedă un ridicat indice de viscozitate natural ceea ce asigură reducerea cantităţii de aditivi amelioratori de indice de viscozitate care sunt supuşi degradării în utilizare. Se asigură astfel operarea optimă într-un interval larg de viscozităţi, asigurând în sezonul rece fluiditatea necesară la temperaturi scăzute (SAE 10W) şi un consum redus de ulei datorită viscozităţii mai mari la temperaturi ridicate (SAE 40).

• Prezenţa componenţilor sintetici cu volatilitate scăzută şi stabilitate termică ridicată, asigură reducerea consumului de ulei.

• Bunele proprietăţi detergent-dispersante reduc la minimum depunerile sub formă de lac, mâl, sau alte tipuri de depuneri. Prin menţinerea în suspensie a potenţialelor depuneri, se previne blocarea segmenţilor şi se asigură starea de curăţenie a pistoanelor.

• eni i-Sint 10W-40 este foarte rezistent la degradări, în special la acelea datorate oxidării cauzate de expunerea prelungită la temperaturi ridicate în prezenţa aerului şi a altor agenţi.

Specificaţii: 

eni i-Sint 5W-40 este aprobat oficial sau îndeplineşte cerinţele următoarelor specificaţii:

- API Service SL/CF

- ACEA A3/B4, A3/B4

- MB 229.1

- VW 501 01 + 505 00

Eni
10W40

Fisa tehnica

Greutate
4 KG