search

ENI i-Sigma Performance E3 15W40 - 20 L

Pretul nu include taxa de transport.

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

eni i-Sigma performance E3 15W-40 este un ulei multigrad (S.H.P.D.) pentru motoare diesel supraalimentate operate în condiții severe. Uleiul poate fi utilizat și pentru motoare diesel cu aspirație normală montate pe autovehiculele folosite în oraș pentru transport marfă și pasageri, precum și pentru motoarele supraalimentate ale autoturismelor, având calități superioare într-un domeniu larg. Uleiul asigură intervale prelungite între schimburi.  

Caracteristici (valori tipice): 

Viscozitate la 100°C mm2 /s  14.4
Viscozitate la 40°C mm2 /s  107
Viscozitate la -25°C mPa. s 6600
Indice de viscozitate - 140
Punct de inflamabilitate COC  °C 230
Punct de curgere  °C -27
Densitate la 15°C kg/m3 880

PROPRIETĂȚI ȘI PERFORMANȚE:

 • Calitatea ridicată a uleiului de bază utilizat pentru eni i-Sigma performance E3 15W40 și conținutul măritt de aditivi asigură o durată lungă de utilizare între schimburile de ulei.

• Proprietățile sale detergent/dispersante, combinate cu capacitatea foarte ridicată pe termen lung de a neutraliza produsele acide de combustie, asigură o excepțională stare de curățenie a pistoanelor și, deoarece produsele solide de combustie sunt menținute în suspensie se previne formarea depunerilor periculoase în carter. 

 eni i-Sigma performance E3 15W-40 prezintă o accentuată rezistență la degradarea datorată, în special, oxidării care poate fi cauzată de funcționarea prelungită la temperaturi ridicate în prezența aerului și a altor agenți. Proprietățile sale antioxidante, antirugină și antiuzură sunt destinate asigurării unor lungi intervale între schimburile de ulei în condiții foarte severe de operare. Datorită reducerii însemnate a oxidării, se previn variațiile mari ale viscozității. Se asigură astfel protejarea tuturor părților metalice ale motorului și reducerea uzurii astfel încât se asigură randamentul maxim pe întreaga durată de viață a motorului. 

SPECIFICAȚII:

eni i-Sigma performance E3 15W-40 este aprobat oficial sau îndeplinește cerințele următoarelor specificații:

− API Service CH-4/SJ

− ACEA E5, E3

− MB 228.1

− MAN M 3275

− MTU type 2

− Renault RD 

Eni
15W40

Fisa tehnica

Greutate
20 KG